Land History, Natural Resources, and Conservation Ag Practices Workshop for Food Safety and Organic Requirements
When: May 18, 2015 - 5:00pm - 7:00pm
Event Location: ALBA RDC classroom
1700 Old Stage Road
Salinas, CA
This
workshop will discuss how to meet both food safety audit and organic
certification requirements with respect to management of natural
resources and biodiversity on or around farmland. The topic is
applicable both to selecting a farm site, and when implementing and
maintaining conservation practices on agricultural land you already
manage.
Field
and farm border management must reduce risks of pathogen contamination
to meet food safety concerns and audit requirements, and fulfill organic
regulations to "foster cycling of resources, promote ecological
balance, and conserve biodiversity"; and "maintain or improve the
natural resources of the operation: its physical, hydrological, and
biological features including soil and water quality, wetlands,
woodlands, and wildlife". (See organic regulations in 7 CFR §205.2 Terms
defined: Organic production; Natural resources of the operation, and
§205.200, §205.203, §205.239, §205.240).
This
workshop is open to the public and free of charge. This workshop is
offered as part of a National Organic Program (NOP) Sound and Sensible
project. Please sign in to register upon arrival. You may express your
intention to participate by email Kaley@albafarmers.org
Presentation in English with simultaneous translation to Spanish. Food will be provided
Taller
sobre Historia de Tierras, Recursos Naturales y Prácticas Agrícolas de
Conservación para la Higiene de los Alimentos y Requisitos Orgánicos
Cuando: Mayo 18, 2015 - 5:00pm - 7:00pm
Lugar: ALBA RDC salon de clases
1700 Old Stage Road
Salinas, CA
En este taller aprenderá sobre:
Cómo
cumplir tanto auditoría de “Food Safety” y los requisitos de
certificación orgánica con respecto a la gestión de los recursos
naturales y la biodiversidad alrededor de sus tierras. El tema se
aplica tanto a la selección de un sitio de la granja, como a la
ejecución y el mantenimiento de las prácticas de conservación en tierras
que ya esta administrando.
El
campo y la gestión de las fronteras agrícolas deben reducir los riesgos
de contaminación por patógenos para satisfacer las preocupaciones de
seguridad de los alimentos y los requisitos de auditoría, y cumplir con
los reglamentos orgánicos para "fomentar el ciclo de los recursos,
promover el equilibrio ecológico y la conservación de la biodiversidad" y
"mantener o mejorar los recursos naturales de la operación: sus
características físicas, hidrológicas y biológicas incluyendo suelo y la
calidad del agua, humedales, bosques y vida silvestre". (Véase
reglamentos orgánicos en 7 CFR §205.2 términos definidos: la producción
orgánica; Recursos naturales de la operación, y § 205.200, §205.203, §
205.239, §205.240).
Este
taller está abierto al público y de forma gratuita. Este taller se
ofrece como parte de un Programa Nacional Orgánico (NOP). Por favor,
inicie sesión para registrar su llegada. Usted puede expresar su
intención de participar por email Kaley@albafarmers.org